Företaget

Om Preqbi

Om Preqbi AB

Vårt huvudområde är distribution och försäljning av fasta och mobila ramspända projektionsdukar utrustning från Österrikiska AV Stumpfl. För många är de mobila projektionsdukarna de man mest känner till. Och de har närmast blivit en branschstandard för företag av AV-utrustning. Våra kunder är således uthyrningsföretag, produktionsbolag, eventbolag, installationsbolag, arkitekter, scenografer, teatrar, museer, föreläsare m.m. De som kräver det absolut bästa. Utrustningen vi levererar används på många olika ställen och vi brinner för att hjälpa till att hitta lösningar för alla behov och prisklasser. Vi ser en tydlig trend där projektionsduken får en allt mer central plats på scenen. Allt från panorama eller andra udda format för att maximera upplevelsen. Så mycket av det vi levererar är idag måttanpassat för att skapa en unik upplevelse med hög kvalitet och lång livslängd. Vi har inget på lager utan allt kommer direkt från fabriken för att du ska få en absolut ny och fräsch duk. Så kontakta oss om du har några funderingar eller är i behov av marknadens troligen bästa produkter.

Historia

Preqbi AB bildades 2009 då Hawa Imaging delades upp i två bolag. Man hade två olika affärsområden där det ena var röntgenutrustning till sjukhus och det andra var AV-utrustning. Där ingick bl.a. distribution av Kodak projektorer och projektionsdukar från AV Stumpfl.  Båda affärsområdena förändrades snabbt från att vara analogt till att bli digitalt. Och det krävde därmed en förändring. Så Preqbi AB bildades med inriktning på AV Stumpfl:s produkter. Kodak:s produkter efterfrågades ej längre och försvann snabbt från marknaden och finns därmed inte kvar hos oss. Något som är unikt med Preqbi är att vi varit med och följt utvecklingen från de allra första programvarorna för att visa bilder digitalt från AV Stumpfl. Till dagens avancerade mediaserverlösningar för att spela upp 8K. Så vår relation till AV Stumpfl går ändå tillbaks till 90-talet. Namnet Preqbi som många frågar om är en sammansättning av tre ord, Pre=presentation, Q=quality  och bi=bild och uttalas [prekubi].

Om AV Stumpfl®

AV Stumpfl är ett familjeföretag i Österrike med tillverkning av projektionsdukar och utrustning för mediauppspelning. All produktion som sker i Österrike håller absolut högsta kvalitet och gjort företaget känt världen över. Kunder säger själva att man talar inte om att hyra eller köpa en duk utan man talar om en "Stumpfl", vilket talar för den höga kvaliteten som gjort modellerna till branschstandard för många uthyrare världen över. De flesta kunder väljer produkterna då man vet att de garanterar en lång livslängd och är därmed en väldigt god investering. Idag har grundarna av företaget lämnat över till barnen som driver det vidare och är inne i en expansionfas för att möta framtidens krav.

Personlig service

Vi värdesätter den personliga kontakten och uppskattar de långa relationer vi har till våra kunder. Vi försöker på bästa sett se vilka era behov är och hjälpa till att välja rätt produkt för er verksamhet att investera i. Så oavsett om du är ett mindre eller större företag så kan vi hjälpa till med en bra lösning. Ett tips är att vara ute i god tid om du behöver en projektionsduk! Många dukar tillverkas vid order så leveranstider kan variera. Kontakta genom att fylla i en offertförfrågan oss på 08-44 67 200 eller info@preqbi.se så får vi se hur vi kan hjälpa er verksamhet på bästa sätt.

Kostnadsfri offert

Vi har mångårig erfarenhet inom projektionslösningar. Låt oss plocka fram den bästa lösningen efter dina behov.