Skip Navigation Links.
Varioclip
VARIOCLIP
Varioclip är en mobil projektionsduk och bygger på den klassiska aluminiumprofilen 32x64mm. Skillnaden för Varioclip är att duken fästes med clips över kanten istället som traditionellt med tryckknappar. Fördelen är att monteringsmomentet går snabbare likaså då duken skall monteras av då duken enkelt lossas genom att släppa spänningen på clipsen.
Varioclip finns i tre olika utförande, Varioclip, Varioclip Clamp och Varioclip Lock.

Ladda ned Varioclip manual här!
Varioclip
Är som den klassiska Varioutförande där ramdelarna enbart skjuts i varandra för att bygga den storlek man önskar.
Varioclip Clamp

Är den absolut stabilaste mobila projektionsduken och har en Låsskruv av Torxmodell inbyggd i ramprofilen vilket gör att ramdelarna blir stabilt fixerade. Denna modell kan byggas i stora storlekar och behåller formen.Varioclip Lock
Har samma låsfunktion som den klassiska VarioLock. Ett inbyggt vred finns på varje ramdel och gör att man snabbt fixerar ramdelarna utan att behöva några extra verktyg.
Snabbt och smidigt då duken används flitigt.Vi rekommenderar alltid av säkerhetsskäl att använda ramar som har låsfunktion då de skall hängas från tak eller tross. Större modeller blir tunga och om projektionsduken av någon anledning monteras fel eller skulle gå sönder så kan ramdelar ramla ned och orsaka skada!
Kundvagn