Skip Navigation Links.
Decoframe


Decoframe är en ramspänd duk för fast installation. Den har en mattsvart bred ram där duken fästs på baksidan vilket ger en snygg inramning och ett perfekt alternativ för Hemmabio.
När det gäller valet av projektionsduk för hemmabio så är Decoframe ett utmärkt val då en ramspänd duk håller sig helt plan och kan fixera så den håller sig stilla där den monteras.
Den levereras som delar och du monterar ihop ramen och spänner duken på baksidan som levereras på en rulle vilket ger en fördel av att du kan byta ut duken om du har behov att t.ex. byta till en 3D duk.

     

     När det gäller dukvalet så rekommenderas FLEX WHITE CI vilket är en matt vit duk som är 100% ljustät som har en betraktningsvinkel på 55grader och ger en väldigt bra återgivning av bilden.
(Detta är standardduk som ingår.)
Men det finns även ett stort urval av dukmaterial om man är i behov av något speciellt. T.ex. med hål i då man vill kunna montera högtalare bakom eller behöver ha ventilation.

FLEX WHITE CI
Vill man ha en grå yta så finns det ett FLEX GREY MO vilket efterfrågas av en del.
Den har ett lägre Gain värde vilket innebär att det reflekteras mindre ljud och i sin tur kräver en ljusstarkare projektor men ger aning högre konstrast.
Denna duk skall inte förväxlas med 3D duk som är ett annat material.

FLEX GREY MO
Kundvagn